Rama: Një lajm i gëzuar!

Rama: Një lajm i gëzuar!

Kosova dhe Shqipëria që nga sot do të jenë në një rrjet energjetik të përbashkët. Lajmi u kumtua nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, në përfundim të vizitës dyditore në Prishtinë. E ndjekim deklaratën./21Media