ShSKUK: Në Mjekim Intensiv, nuk ka asnjë pacient me Covid-19

Asnjë pacient me Covid-19 nuk është duke marrë trajtim mjekësor në kuadër të Mjekimit Intensiv, ka njoftuar Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës.
Në Klinikën Infektive janë 4 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 4 të tjerë Post-Covid-19.
Sa i përket spitaleve të përgjithshme, një pacient është duke marrë trajtim në Spitalin e Gjakovës, ndërsa me oksigjeno-terapi janë 3 pacientë
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 8 pacientë
Spitali i Gjakovës, 1 pacient./21Media

Back to top button