Ja çfarë iu kërkojnë njerëzit Edonit dhe Muhamedit kur i takojnë në rrugë

Sot në ”n’Maje të gjuhës me Xherin”, kanë qenë të ftuar Edon Bërveniku dhe Muhamed Arifi të cilët kanë shpalosur shumë gjëra interesante nga jeta e tyre private si dhe nga ajo profesionale.
Muhamed Arifi ka treguar se një njeri i ka kërkuar të bëjë diçka interesante kur e kanë takuar në rrugë.

Dyshja kanë edhe shumë të përbashkëta, për të dy koha më e pëlqyer e ditës është mëngjesi./21Media

Back to top button