ShSKUK po trajton 59 pacientë nga COVID-19

Në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjitshme, trajtim po marrin 59 pacientë.
Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njofton se  28 janë pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 2 në kujdes intensiv mjekësor.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 12 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë
Spitali i Prizrenit, 1 pacientë
Spitali i Gjakovës, 6 pacientë
Spitali i Gjilanit, 2 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë
Spitali i Ferizajt, 6 pacientë
Në total numri i rasteve aktive me koronavirus në vendin tonë është 515./21Media 

Back to top button