Shtëpia e djegur në Prishtinë ishte e pabanueshme

Shtëpia e djegur në rrugën “Vasil Andoni” në Prishtinë nuk ishte e banueshme.

Shtëpia është përplot me mbeturina dhe sipas banorëve të lagjes e njëjta nuk ka qenë e banueshme.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë ekipet e KEDS-it.

Prezente janë edhe ekipet e Policisë së Kosovës dhe zjarrfikësve. Nga Policia nuk kanë kthyer ende përgjigje se si ka ndodhur rasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTV21 Official (@rtv21)

Back to top button