Shtrenjtohet nafta për 3 centë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për ditën e sotme.
Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar për dizel është 1.70 cent për litër.
Çmimi maksimal i lejuar për benzinë është 1.40 cent për litër.
Çmimi maksimal i lejuar për gaz është 76 cent për litër.
Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së dielës dhe së hënës./21Media

 

Back to top button