Shtrenjtohet nafta

Çmimi u rritë për 1.7 përqind

Çmimet e naftës kanë shënuar ngritje pas rënies së madhe që patën në katër javët e fundit, pasi të dhënat nga industria tregojnë për rënie të rezervave amerikane të “arit të zi” dhe benzinës.

Çmimi i naftës në New York shënoi sot  ngritje për 1,7 për qind, duke zbutur rënien e djeshme prej 4,1 për qind, raporton agjencia Bloomberg.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button