Shtrenjtohet rryma – ndërpritet puna në Feronikel!

Punëtorët e kësaj kompanie nesër dalin në protestë
Fabrika e Feronikelit në Drenas ka ndërprerë përkohësisht punën si pasojë e shtrenjtimit të energjisë elektrike. Përfaqësueses të sindikatës së punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje thonë se kanë kërkuar ndihmë nga Qeveria e Kosovës për të kaluar krizën dhe për të filluar prodhimin, por deri tash nuk kanë marrë asnjë përgjigje. Punëtorët paralajmëruan për të enjten protestë para qeverisë. /21Media

Back to top button