Si e ka kaluar kufirin autobusi pa licencë?

Drejtoria doganore:Nga mëngjesi po kryejmë kontroll
Parashtrohet pyetja se si e ka kaluar kufirin autobusi pa licencë, pasi që ministri për transport dhe lidhje, Bllagoj Boçvarski, deklaroi se autobusi i cili u dogj në Bullgari, nuk është në sistemin e tyre. Nga Drejtoria doganore për TV21 në Shkup janë përgjigjur se do të kenë më shumë detaje pasi që të kryejnë kontrollin. Ministria e transportit dhe lidhjeve ka filluar procedurë për shfuqizimin e licencës për punë të transportuesit Besa Trans.(E pergaditi- ALEKSANDRA VELINOVA, TV21 Shkup)21Media

Back to top button