Si të përdoret vaji i kokosit në flokë?

1 min read

Vaj i kastorit është përdorur si një produkt bukurisë për vite me rradhë, vajrat esencialë janë më popullore se kurrë dhe vajrat e trupit janë një mënyrë e shkëlqyer për të hidratuar lëkurën.

Por vaji i kokosit meriton një vend të rëndësishëm gjithashtu, në rutinë tuaj të kujdesit sepse përfitimet nga ky i fundit janë të paçmueshme.

Vaji i kokosit është unik sepse është i ngjashëm me strukturën natyrale të lipideve të flokëve dhe është në gjendje të depërtojë në flokë më shumë se vajra të tjera.

Sa gjatë duhet ta lini në flokë?

Nga 20 minuta deri në një natë, nëse përdoret si një maskë e flokëve. Thjesht aplikoni atë përpara shtratit dhe lajeni në mëngjes nëse doni një trajtim më intensive.

Duke bërë këtë, do të keni përfitimet maksimale  të vajit të kokosit.