Si vajtën zgjedhjet që nga pas lufta

Zgjedhjet e gjashta me radhë

Që nga mbarimi i luftës së vitit 1999 në Kosovë janë zhvilluar pesë zgjedhje të përgjithshme. Ato të vitit 2001 menjëherë pas çlirimit të Kosovës, pastaj zgjedhjet e vitit 2004, 2007, 2010 dhe 2014./21Media

Back to top button