Siri: Pas marrëveshjes, qetësi relative

Hartat përfundimtare të  zonave nën kontrollin opozitar do të konfirmohen më 4 qershor

Në gjithë Sirinë e shkatërruar nga lufta sot, pavarësisht përleshjeve sporadike, ka hyrë në fuqi armëpushimi në pajtim me marrëveshjen e arritur për zonat e de-eskalimit në rajonet kryesisht nën kontrollin opozitar, transmetojnë mediat e qeverisë siriane dhe aktivitet e opozitës.

Hartat përfundimtare të këtyre zonave do të konfirmohen më 4 qershor, transmetojnë agjencitë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button