Situatë problematike nga vërshimet në Shkodër, pezullohet mësimi

Situata më problematike nga përmbytjet paraqitet në Qarkun e Shkodrës.
Të dhënat e para nga terreni flasin për përmbytjen e 1855 hektarëve tokë.
Gjithashtu raportohet për 30 familje të evakuuara.
Në fshatin Kuç dhe jo vetëm ka ndërhyrë ushtria për t’u dhënë ndihmë banorëve.
Në zonë ndodhen grupet e FNSH për të ndihmuar në çdo rast, banorët e bllokuar nga uji.
Nga ana tjetër, Ministria e Arsimit ka marrë vendimin për pezullimi në 16 shkolla në këtë qark./vizionplus

Back to top button