Lëvizja Vetëvendosje ka prezantuar slloganin e saj për zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen me 14 shkurt.

Kjo u bë e ditur nga vet kreu i VV-së, Albin Kurti, i cili e ka shpërndarë e ka shpërndarë një sllogan “Krejt dhe Drejt”

“Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet!”, ka shkruar Kurti në Facebook.

Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet!

#krejtdhedrejt

Posted by Albin Kurti on Wednesday, January 20, 2021

KQZ-së ka bërë të ditur se fushata zgjedhore fillon më 3 dhe përfundon më 12 shkurt 2021./Media