SOCIALE: Kërkesat e tregut dhe kapacitetet e shkollave profesionale në Kosovë

Organizata ETEA ka publikuar raportin hulumutes “Kërkesat e tregut të punës dhe kapacitetet e shkollave profesionale në Kosovë”. Sipas këtij raporti, mbetet shqetësim cilësia e arsimit brenda profileve në shkolla profesionale. Ndlrsa konsiderohet se 26 për qind e të rinjve janë të papunë./21Media

Back to top button