Sociale: Kur minatorët dalin në pension…  

Veriu i Kosoves shpesh na sjell ndërmend edhe “Trepçën” dhe minatorët e saj.
Refik Mehmeti dhe Xhevat Kaçiku pjesën më të mirë të jetës e kaluan në minierë. Edhe pak kohë dalin në pension. Preokupohen se si do t’i lidhin muajin me muaj me pensionet e vogla. (Teksti – Lirie Dibrani,kamera: Sahit Troshupa). /21Media

 
 

Back to top button