Sonte jepet premiera e shfaqjes “Sober”

Sonte(19 dhjetor) do të jepet premiera e shfaqjes “Sober”.
Repriza e kësaj shfaqje jepet më 20 dhe 21 dhjetor.
“Një eksperiencë që përfshin trajtim dhe terapi, do të arrijë të ndryshojë jetët e personazheve të Qendres që janë të varur në drogë dhe alkool..”, kështu përshkruhet “Sober” nga regjisori Butrint Pasha.
“Sober” – premierë me fillim nga ora 20:00, në Dispanzerin afër QKMF-së, në Prishtinë./21Media

Back to top button