Sonte jepet “Zhurmë ujërash” në Pejë

1 min read

Sonte, (24 janar) me fillim nga ora 19:00 do të jepet shfaqja “Zhurmë ujërash” në Teatrin “Istref Begolli” në Pejë.

“Zhurmë ujërash” është me tekst të Marco Martinell dhe me regji të Kushtrim Mehmetit.

“Unë? Ne, a jemi të pafajshëm? A jam unë i pafajshëm? A mund të mos mbahem përgjegjës unë, për të gjitha ato tragjedi që ndodhin diku larg shtëpizës sime? Çfarë kam të bëj unë me vdekjen e tim vëllai? “, përshkruhet “Zhurmë ujërash”.

Në këtë shfaqje me rolet e tyre do të prezantohen: Aida Alidemi, Agon Bala e Fitore Broqi./21Media