Sot mblidhet komisioni hetimor për subvencionimin e teksteve shkollore

Komisioni Hetimor Parlamentar për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore për vitin 2023/2024 do të mblidhet sot.

Në rend të ditës do të jetë diskutimi rreth angazhimit të ekspertëve në këtë komision.

Në mbledhjen e kaluar, anëtarët e komisionit ishin pajtuar që përzgjedhja e ekspertëve të bëhet në formë të thirrjes dhe jo të konkursit.

Back to top button