Sot në Mitrovicë koncerti i “Ethnically Plugged”

Sonte “Ethnically Plugged” do të elektrizojë Mitrovicën.
Ilir Tolaj, Luan Macula, Edon Ramadani, Teoman Ukça ngjiten në skenë për një performancë të paharrueshme.
“Sonte rikthehen djemtë e qytetit, aty ku edhe performuan dekada më parë”, shkru
“Ethnically Plugged”, do të performojë para bashkëqytetarëve të tyre, për nder të 18 vjetorit të themelimit si grup.
Koncerti fillon në ora 20:00 në sallë të etnologjisë.
Kjo ngjarje organizohet nga 7 Arte dhe DKRS-Mitrovicë./21Media

Back to top button