Kërkojnë përfshirjen e tyre në paga

Kërkojnë përfshirjen e tyre në paga

Specializantët nga Qendra Kombëtare e Mjekësisë së punës në Gjakovë,  protestuan para objektit të Ministrisë së Shëndetësisë në Prishtinë për mospërfshirjen e tyre në paga.  Shprehën të indinjuar dhe të anashkaluar nga ministria, ndërkohë që po vazhdojnë të punojnë./21Media