Specializimet – i lënë pa mjekë QKMF-të!

Kërkohet auditimi i konkursit

Oda e Mjekëve të Kosovës shpreh shqetësim për numrin e madh të specializantëve në vendin tonë. Oda konsideron se numri I specializantëve prej 2 mijë është I tejkaluar dhe se tani këta specializantë vetëm po shetiten korridoreve të klinikave specialistike pa pasur mundësi të kyçen në punë dhe duke lënë QKMF-të pa mjekë të kujdesit parësor. Ndërsa në Bordin e specializimeve thonë se nuk janë pranuar 2.000 specializantë, kurse fajësojnë Odën për bllokimin e konkursit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button