Syla: Anëtarësimi i Kosovës në NATO nevojë emergjente

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Shemsi Syla, komentoi kërkesën për anëtarësimin Kosovës në NATO, kërkesë kjo që u bë lajm në pothuajse të gjitha mediat më kredibile botërore. Gjatë intervistës me kolegen Fitore Ademi, ai tha se këtë kërkesë Kosova e bëri duke pasur parasysh zhvillimet e fundit, rreziqet, situatën në të cilën ndodhet vendi ynë si dhe apetitet e vazhdueshme të Serbisë për Kosovën./21Media

Back to top button