Tahiri: Qeveria e mirëpret iniciativën për koordinimin e qëndrimeve para takimit të 2 shtatorit .-Tahiri: Nuk besoj se do të ketë marrëveshje politike në Shtëpinë e Bardhë

Tahiri: Qeveria e mirëpret iniciativën për koordinimin e qëndrimeve para takimit të 2 shtatorit .-Tahiri: Nuk besoj se do të ketë marrëveshje politike në Shtëpinë e Bardhë


Zëvendëskryeministri i parë, Besnik Tahiri, ka thënë se është i nevojshëm uniteti i spektrit politik para takimit të 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë me palën serbe. Duke paralajmëruar edhe ftesën që kryeministri Hoti mund t’i bëjë përfaqësuesve të institucioneve dhe partive politike për takim. Thotë se në takimin e 2 shtatorit nuk pritet të ketë marrëveshje politike. Sipas tij, marrëveshjet ekonomike janë të mirëseardhura.  Zëvendëskryeministri Tahiri ka kritikuar Bashkimin Evropian se po e imponon dialogun në kohë pandemie.  Ndjekim intervistën që me zëvendëskryeministri, Besnik Tahiri e zhvilloi gazetari ynë Burim ZARIQI./21Media