Në pritje të koalicionit VV-LDK

Në pritje të koalicionit VV-LDK

Politologu Ramush Tahiri, vlerëson se Kuvendi do të konstituohet edhe nëse nuk arrihet marrëveshja midis Vetëvendosjes dhe LDK-së. Sipas tij, nëse nuk ka marrëveshje para seancës, kryeparlamentari mund të propozohet nga Vetëvendosje dhe të votohet nga partitë e tjera, nëse këtë e bojkoton paraprakisht LDK-ja. Por, Tahiri, thotë se marrëveshja Vetëvendosje-LDK do të arrihet një orë para se të mbahet seanca konstituive.(Përgatiti: Burim Zariqi, kamerë: Sadik Bylykbashi)./21Media