Ftohen qytetarët e Shqipërisë t’i vizitojnë bukuritë e Kosovës

Ftohen qytetarët e Shqipërisë t’i vizitojnë bukuritë e Kosovës

Me moton “Të ecim shtigjeve të Dardanisë”, në Ditën Botërore të Turizmit, zyrtarë të lartë të Kosovës dhe Shqipërise, bënë thirrje për vazhdim të fushatës “Pusho Shqip”, pasi, sipas tyre, kjo  do të ndikonte në zhvillimin e ekonomisë dhe  punësimin e qytetarëve./21Media