Mbi 70 për qind të sipërfaqeve me molla në Kovrragë janë dëmtuar

Mbi 70 për qind të sipërfaqeve me molla në Kovrragë janë dëmtuar

Moti i lig i përcjellë me breshër që goditi komunën e Istogut, ka dëmtuar në masë të konsiderueshme bujqësinë në përgjithësi dhe plantazhet e mollës në veçanti. Kronika në vijim është realizuar në fshatin tashmë të njohur të kësaj komune për kultivimimn e mollës, Kovrragë.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Berat BAHTIRI )./21Media