S’ka grevë, Ministria e Arsimit dhe Sindikata po diskutojnë për kontratën kolektive

S’ka grevë, Ministria e Arsimit dhe Sindikata po diskutojnë për kontratën kolektive

Të hënën fillon gjysmëvjetori i dytë në shkollat e Kosovës.

Në Ministrinë e Arsimit pohojnë se janë bërë përgatitjet e duhura për fillimin  e mësimit.

Sindikata e Arsimit  që kishtë kërkuar nga 100 euro për mësimdhënës, duke paralajëmruar se në të kundërtnë do të niste grevën, duket se ka lanë edhe pak afat që të shqyrtojnë dy kërkesat e tyre: shtesat në pagë si dhe nënshkrimin e kontratës kolektive.(Teksti-Albulena NUHA, kamera-Sahit TROSHUPA)/21Media

21Media