GLPS: Rreth një milion euro u janë lejuar partive për fushatë, jo rrallë e tejkalojnë

GLPS: Rreth një milion euro u janë lejuar partive për fushatë, jo rrallë e tejkalojnë

Po afrohet edhe fushata zgjedhore. E kemi fjalën për afatin e përcaktuar zyrtar nga 3 shkurti, sepse faktikisht fushata ka kohë që ka filluar.

Grupi për Studime Juridike dhe Politike risolli në vëmendje aspektet financiare të fushatës zgjedhore, duke kërkuar transparencë të partive politike për shpenzimet e tyre./21Media