Të mos i harrojmë personat me aftësi të kufizuara

Megjithëse Ligji për aftësim, riaftësim dhe punësim për personat me aftësi të kufizuara i obligon institucionet që të punësojnë një persona me nevoja të veçanta në çdo 50 të punësuar, ai nuk ka gjetur zbatim në Kosovë. Kështu thonë vetë kjo kategori e shoqërisë./21Media

 

 

Back to top button