Të ndërtohet vetëdija për shëndetin mendor

1 min read

Në Ditën Ndërkombëtare të Shëndetit Mendor psikologët nga Kosova edhe ata nga Shqipëria vlerësuan se pa një baraspeshë të shëndetit mendor dhe fizik nuk do të ketë individë që do të jenë funksionalë për një shoqëri të shëndosh. Për këtë, gjatë kongresit ndërkombëtar “Shëndeti mendor, sfidat dhe e ardhmja” të organizuar nga Shoqata e Psikologëve të Kosovës, ata kërkuan që politikbërësit të ndërgjegjësohen për rëndësinë e shëndetit mendor./21Media