Të premten dy seanca plenare (Video)

1 min read

Në rend dite, disa marrëveshje ndërkombëtare dhe i bordit i AKP-së

Kryesia e Kuvendit mori vendim që të premten të mbahen dy seanca plenare. Njëra do të jetë vazhdim i seancës dhe një seancë e re.Ndjekim deklaratën e Mimoza Kusari-Lilës nga Lëvizja Vetëvendosje.(Teksti-D.Osmani, kamera: K. Rrmoku)./21Media