Të premten hapet ekspozita “Në garë me botën gri”

Më datë 25 nëntor, e mërkurë, hapet ekspozita “Në garë me botën gri”, e Rexhep Selimit.
Ekspozita hapet nga ora 12:00, në hapësirat e Muzeut Kombëtar të Kosovës.
Në 4 vitet e fundit, Selimi ka përfunduar më shumë se 250 piktura, dhe disa prej tyre do të ekspozohen për publikun në muze.
Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 4 dhjetor 2022./21Media

Back to top button