Një person ka përfunduar në burg dhe policia po heton rastin

Një person ka përfunduar në burg dhe policia po heton rastin

Në Capitol hill në Uashington, të mërkurën, ka pasur të shtëna kur një person i panjohur me automobilin e tij ka goditur veturën e policisë dhe më pas ka tentuar të shkelë disa policë, të cilët po ecnin këmbë në hapësirën rreth ndërtesës qeveritare, ka bërë të ditur policia e Uashingtonit, transmeton ABC News.

Personi i dyshuar është arrestuar dhe vendosur në burg, raporton televizioni amerikan.