Të shtunën nis edicioni i tretë i “Mokra n’fest”

1 min read

Të shtunën nis edicioni i tretë i “Mokra n’fest”.

Sipas organizatorit, Artin Halili festivali bën hapjen zyrtare në orën 10:00 te Ura e Golikut në Pogradec.

Halili foli për programin e këtij edicioni i cili përfshin, koncerte, kulinari, panair e aktivitete të tjera të ndryshme.

Për “Mokra n’fest” po mblidhen edhe qytetarë nga Kosova që të festojnë sofrën mokrane.

“Mokra n’fest” e cila bën bashkë gjithë mokrarët dhe shqiptarët do të ketë edhe këtë vit në fokus, monumentet e kulturës e natyrës, traditën, kulinarinë, folklorin dhe zakonet e zonës. Mikpritja, tradita, kultura dhe zakonet mokrare do të ndërthuren me organizimin duke sjellë një spektakël të vërtetë”, thuhet në njoftim./21Media