Teatri Dodona publikoi orarin e shfaqjeve për janar

Teatri Dodona ka publikuar orarin e shfaqjeve që do të jepen gjatë gjithë muajit janar.
Kjo u bë e ditur në Facebook.
Pas një viti të suksesshëm të teatrove, përkatësisht të kinematografisë shqiptare, 2022 duhet të jetë viti ku angazhimi do të jetë edhe më i madh.
Kështu, gjatë muajt janar do të keni mundësi të ndiqni këto shfaqje:
“Mustaqoshi Larosh”, “Gogoli”, “Rrëfimi nga xhungla”, “Gjyshi dhe rrepa”.
Shfaqjet e lartcekura, do të jepen në dy data të ndryshme dhe në orare të ndryshme./21Media

Back to top button