Tema të përseritura: Pse pak femra në organet e sigurisë?!

Osmani: Sa më shumë gra në institucione, aq më e sigurt Kosova.- Kurti: Pjesëmarrja e grave krijon besim më të madh ndaj policisë
Policia e Kosovës lansoi projektin “Agjenda për barazi gjinore dhe plani i veprimit për vitin 2021-2023”, i cili u mirëprit nga krerët e shtetit dhe u konsiderua i nevojshëm për vendin. Njëherësh u kërkua përfshirje më e madhe e grave në institucionet e sigurisë./21Media

Back to top button