Thaçi sot zgjodhi të takohet me Imzot Dodë Gjergjin

Thaçi bën të ditur çka u diskutua në takim

Presidenti Hashim Thaçi sot priti në takim Ipeshkvin e Kosovës, Imzot Dodë Gjergjin.

Thaçi dhe Gjergji vazhduan diskutimin për Shqipërinë e gjuhës dhe kulturës të përbashkët.

Presidenti bëri të ditur se e ka falënderuar Ipeshkvin për organizimin e Akademisë Solemne “Faleminderit Shqipëri”, e cila, sipas Thaçit, kishte karakter falënderimi për atdheun tonë, që me shekuj dhe me aq sa kishte kapacitet, e mbrojti gjithmonë të drejtën e shqiptarëve në Kosovë dhe vise të tjera./21Media

Back to top button