Policia e Kosovës kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për gjetjen e një personi që është në kërkim. Personi në fjalë, Sami Berisha dhe është dënuar për veprën penale “vrasje në tentative.

Policia ka publikuar fotografinë dhe të dhënat e tij, duke kërkuar nga qytetarët që kushdo që ka infromacion ta lajmërojë policinë./21Media