Tiranë: Takimi i grave ndërmarrëse Kosovë-Shqipëri

Prezantohet themelimi i “Dhomës Ekonomike të Gruas”

Në Tiranë po mbahet takimi i grave ndërmarrëse Kosovë-Shqipëri, me ç’rast do të bëhët prezantimi i  themelimit të “Dhomës ekonomike të gruas” që ka për synim mbrojtjen e interesave ekonomike dhe sociale te grave sipërmarrëse.
Nga Tirana  në emisionin e lajmeve 21LIVE NEWS është inkuadruar drejtpërdrejt gazetarja jonë Gjylshahe Beqiraj-Ibrahimi, me c rast ka zhvilluar një bisedë me kryetaren e Odës Ekonomike të Grave të Shqipërisë, Antonela Hako./21Media

Back to top button