Pas insistimit të deputetit të AAK Bekë Berisha për konfirmimin e punësimeve partiake në AKP, drejtori Valon Tolaj e pranojë se janë të punësuar familjarë nga AAK dhe nga VV në Agjencinë e Privatizimit.

Bekë Berisha përmendi dhe rastet e familjarëve të VV.

“Edhe një herë po kërkoj përgjigje, a është i punësuar djali i Hydajet Hysenit, vajza e ish-ministres Rozeta Hajdarit, vajza e Shpëtim Bulliqi, dhe balldyzka e Albin Kurtit. Si dhe a ke pasur presion për privatizim nga ane e Agim Bahtiri kryetar i AAK”, pyeti Berisha.

Ndërsa, Tolaj pranoj se janë të punësuar edhe vajza e ministrit Blerim Kuqi, Emirë Kuqi, si dhe Binak Vishaj ish anëtar i KQZ nga AAK.

Ndërsa, kryesuesi i Komisionit Hajrulla Ceku nga VV kërkoj nga Tolaj përgjigje se në cilën kohë janë punësuar këta zyrtarë, por që nuk mori përgjigje.