Trafiku Urban këtë fundjavë pa pagesë

Kompania publike e Trafikut Urban ka njoftuar se sot dhe nesër udhëtimi me autobusët e tyre do të jetë pa pagesë.
Qytetarët janë liruar nga pagesa e zakonshme prej 40 centë.
Vendimi vjen pas Komuna e Prishtinës sërish ka vendosur të testojë unazën qendrore të Prishtinës si një qarkore njëkaheshë, njëjtë sikurse kishte vepruar edhe javë më parë./21Media

Back to top button