Traileri i sezonit të ri të “Stranger Things”

Në trailerin e ri të “Stranger Things” të sezonit 4, shihet se fëmijët janë rritur dhe se futen në luftë me përbindësha.
Personazhet si Mike me rolin e të cilit paraqitet Finn Wolfhard, të Dustin, Gaten Matarazzo, të Lucas aktori Caleb McLaughlin, e të Max, hyjnë në shkollë të mesme, ndërkaq personazhi Eleven, me rolin e të cilës paraqitet aktorja Milli Bobi Braun dhe Will, me rolin e të cilit paraqitet Noah Schnapp, janë në Kaliforni. Derisa ata marrin drejtimet e tyre, u shfaqet një kërcënim i mbinatyrshëm, që edhe një herë i detyron të përballen me horrorin në Upside Down.
Personazhi Hopper, rolin e të cilit e luan aktori David Harbour, del të jetë gjallë, por jo aq mirë, pasi që ai është i burgosur në Rusi dhe detyrohet të luftojë me një grup ushtarësh.
Ky hit i Netflix, i cili me fjalë të tjera paraqet qytetarët në Hoking, duke luftuar me një fenomen të mbinatyrshëm, episodet e mëparshme i lansoi në vitin 2019. Sezoni 3 përfundoi me episodin ku u paraqitën ndryshime në personazhe, ku personazhi Huper shihet duke vdekur, dhe familja Byers shpërngulet nga qyteti.
Xhirimet e sezonit të katërt filluan në vitin 2020, por produksioni u përball me vonesa për shkak të pandemisë së COVID-19. Gjatë vitit të kaluar, Netflix-i lansoi tiserë të ndryshëm për sezonin e katërt.
Ai u nda në dy volume, njëri që do të prezantohet me 27 maj 2022, e tjetri me 1 korrik të po këtij viti./21Media

Back to top button