Sipas raporteve në Londër nuk ndodhi vetëm një incident

Sipas raporteve në Londër nuk ndodhi vetëm një incident

Derisa më herët u raportua që një kamion kishte shkelur disa persona në London Bridge, si pasojë e të cilit u lënduan 20 persona, raporte të tjera bëjnë të ditur se në Londër ndodhën edhe dy incidente tjera.

Siç raporton BBC një incident tjetër kishte ndodhur në  Borough Market dhe se tani sipas të njëjtit burim policia janë duke iu përgjigjur një incidenti të tretë në Vauxhall.

Policia britanike po kërkon tre persona të dyshuar që mund të jenë të armatosur./21Media