Presidentit i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Donald Trump i ka dhuruar Kosovës Çelësin e Shtëpisë së Bardhë.

Kështu ka bërë të ditur, shefja e Stafit të Kryeministrit Avdullah Hoti, Ardita Dushi.

”Çelësi i Shtëpisë së Bardhë, dhurata e Presidentit Trump”, ka shkruar Dushi.

Kjo pasi që të premten e 4 shtatorit, kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq me ndërmjetësimin e presidentit Amerikan, Donald Trump, kanë nënshkruar marrëveshjen politike dhe atë ekonomike. /kp