Tuna performon në koncertin “Krejt bashkë”

Sot u mbajt Parada e Krenarisë në rrugët e Prishtinës.

“Krejt bashkë”, “Edhe n’shtet edhe n’familje” ishin moto e ecjes së ditës së sotme, që ka për qëllim përkrahjen dhe normalizimin e orientimit seksual të komunitetit LGBTIQ+ në vend.

Në kuadër të Paradës së Krenarisë është organizuar një koncert në Pallatin e Rinisë, në të cilin mori pjesë edhe këngëtarja, Tuna.

Pamje nga parada./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button