Hapen Lojërat Olimpike, parakaloi edhe ekipi i Kosovës (Video)

1 min read

Prinin Majlinda Kelmendi dhe Akil Gjakova, në ceremoni edhe presidentja Osmani

 Në Tokio të Japonisë u hapen Lojërat Olimpike. Kosova do të jetë ndër 204 shtetet pjesëmarrëse në këtë ngjarje të madhe sportive. Në ceremoni ishte e pranishme edhe presidentja Vjosa Osmani.
A do të fitojë ndonjë medalje, mbase edhe të artën, Majlinda Kelmendi apo edhe ndonjë përfaqësues yni tjetër, qoftë në xhudo, qoftë në sportet e tjera?Per keto tema te tjera ne biseden e zhvilluar ne studio me gazetarin tone te sportit Bajram Shala. ./21Media