Një shqiptar, shtetas i Maqedonisë së Veriut është arrestuar në Gjilan, pasi gjatë kontrollit i janë gjetur dhe konfiskuar një 100€ të dyshuara për falsifikim dhe pastaj në automjet i janë gjetur edhe 7×100€ të dyshuara.

Rasti ka ndodhur në mbrëmjen e ndërrimit të moteve.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.