Haradinaj: “Nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB dhe NATO duhet të bashkohemi me Shqipërinë”

Haradinaj: “Nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB dhe NATO duhet të bashkohemi me Shqipërinë”

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj sërish përmendi bashkimin kombëtar. Tha se nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB dhe në NATO, duhet të bashkohemi me Shqipërinë. Këto komente Haradinaj i bëri gjatë manifestimit qendror në Verrat e Llukës së Deçanit, ku u bë pajtimi i gjaqeve 22 vjet më parë./21Media