U vra një i ri në Ferizaj

U arrestua i dyshuari për vrasje, dyshohet që motiv të jetë hakmarrja

Në Ferizaj u vra një i ri. Policia arrestoi të dyshuarin për vrasje. Në Prokurori dhe në polici tash për tash nuk japin hollësi, por ka dyshime se motivi i vrasjes është hakmarrja./21Media

Back to top button